2019

ARTBASED

Konst - Utställningar - Releaser - Konstbaserade Projekt


Artbased jobbar på flertal plan när det kommer till konst, bild, färg och form.

Främst arbetar jag i galleri eller företagsmiljöer med konsten, men även med privatpersoner och föreningar. Artbased arbetar med olika konstnärer i olika forum. Ni kanske har stora väggar på företaget men vill inte köpa konst, då kan man hyra konst genom Artbased.  2016 - 2017 hade artbased pågående projekt som skulpturparken i Bellevue i sthlm, samarbete med Lemonbar där konsten byts ut och kontinuerligt olika konstnärer kör barvernissager. Bokprojekt med estetiska inslag som konst, poesi eller specifik miljö/produkt ligger också i Artbased forum. Urval av projekt 2015-2018:


2015- 2016  Echo,

Konstprojekt om terapeutisk process hos konstnär och hur den psykologiska processen tar sig uttryck genom ord och bild. Projektet var ett skolprojekt med en terapeutiskprocess som pågick 2012-2015. Slutarbetet blev en konstutställning samt boken Echo. Konstnär: Laila Orning Medverkande fotograf: Lubbe Garell


2016 Olja och ord Per Sonerud

Artbased projekterade Per Soneruds första bokrelease samt konstutställning i Sthlm med över 100 gäster inbjudna. En kick start att visa och sälja konst samt ge ut boken där 45 skribenter deltagit i att skriva inspirerande texter om Per Soneruds olika tavlor.


2016 Skulpturpark Bellevue

Bellevue Konferens ligger i en oas mitt i roslagstull i sthlm där vi skapade en skulpturpark i anslutning till fest och trädgård.

Medverkande konstnärer: Ewa Norrthon, Per Josephson, Rolf Clovemo, Per Sonerud, Emma Göransson, Åsa Kvissberg, Lubbe Garell och Laila Orning,


2017-2018 The Nut House

Uppstartande av Konst Galleri samt trädgård/skulpturbacke

på The Nut House, Torsåker/ Almunge

Lisa Lister har under 10 år drivit växtförsäljning och café på platsen med olika events som bilträffar, bröllop och fest. Konstnärer har under åren hängt konst på eget bevåg men visionen var att skapa ett galleri med utställningar blandade etablerade och helt nya konstnärer. Att förlänga konsten ut till trädgården blev ett givet inslag och vi invigde dessa delar i maj 2017.


ARTBASED


Arbetar både I egna projekt

såväl som med andras

utställningar och ideér.


Kontakt

laila@artbased.se

0763 22 30 70


Foto: Jacob Nordström